Ondernemerskracht

Focus op Visie

De krachtigste methode om met jouw bedrijf te groeien is een focus op visie. Welke waarden verbinden jou met je bedrijf, en hoe zijn deze in de visie vertaald? Wat maakt jouw onderneming uniek en hoe brengt het jou energie?

Tijdens de strategie dag Focus op Visie gaan we aan de slag met verdieping van de visie en de vertaling naar concrete doelen. We kijken naar het behouden van focus, want daar ligt de échte kracht om de visie ten volle tot uitvoering te brengen en zo omzet en groei te bekrachtigen.

We maken een combinatie van persoonlijke talenten met de toekomstplannen en ambities van jou en de onderneming. Eerst een duidelijk pad naar succes, dan de tools tot uitvoering.

Daarmee bouw je in 1 dag een krachtig plan voor zakelijk én persoonlijk succes. Wil jij weten hoe zo’n dag eruit ziet? Bekijk dan het klantverhaal van Sandra of de ervaring van Rolinka en Merijn tijdens hun coachdag Focus op Visie

Dagplanning Focus op Visie – SOLO

Op deze dag wisselen we actieve coaching met paarden af met (zelf)reflectie en mentorschap. De globale dagplanning hieronder wordt aangepast aan jouw persoonlijke én zakelijke behoeftes. Een (digitale/telefonische) intake vooraf is onderdeel van deze dag, zodat het gepersonaliseerde programma perfect bij jou aansluit.

10.00u Ontvangst met koffie
10.15u Coaching sessie met paard – Visie op de toekomst
11.30u Mentor sessie – Kern van jouw visie
12.00u Pauze met lunch
12.45u Mentor opdracht met visuele interpretatie
13.15u Coaching sessie met paard – Focus, focus, focus
14.30u Borging en afronding
15.00u Afscheid

Coaching 1

Tijdens de eerste coaching gaan we aan de slag met jouw persoonlijke én zakelijke visie van de toekomst. Waar wil jij voor staan, welke waarden neem je mee en hoe vertaal je dat naar krachtige zakelijke groei.

Mentoring

De resultaten van de eerste coaching nemen we mee in de theorie over de kern van jouw visie. Na de lunch maken we dit verder concreet met een mentor opdracht en visuele interpretatie.

Coaching 2

Tijdens de tweede coaching ervaar je actief hoe jouw visie zich vertaalt in toekomst plannen. Het krachtig uitvoeren om ook écht tot groei te komen. Welke obstakels staan hiervoor in de weg en hoe houd je focus.

Investering

€ 590,- excl. BTW strategie dag van 10:00 tot 15:00 uur
volledig verzorgd inclusief lunch
vooraf digitale/telefonische intake (30 min)

Dagplanning Focus op Visie – TEAM

Op deze dag wisselen we zakelijke coaching met paarden af met actief theoretisch mentorschap. De globale dagplanning hieronder wordt aangepast aan jullie persoonlijke én zakelijke behoeftes. Een (digitale/telefonische) intake vooraf met Inge en Elke is onderdeel van deze dag, zodat het gepersonaliseerde programma perfect bij jullie aansluit.

10.00u Ontvangst met koffie
10.15u Gezamenlijke coaching sessie met paard – Missie van de dag
11.00u Start duaal traject; individuele coaching & mentoring – Visie
12.30u Pauze met lunch
13.15u Samenbrengen ervaringen met visuele interpretatie
14.30u Gezamenlijke coaching sessie met paard – Focus, focus, focus
16.50u Koffiepauze met reflectiemoment
16.30u Samenvatten, aanvullen, borgen en bevestigen
17.00u Afscheid

COACHING: MISSIE VAN DE DAG

Tijdens de eerste gezamenlijke coachingsessie gaan we aan de slag met jullie persoonlijke én zakelijke missie van de dag. Waar wil jij zelf en willen jullie als team voor staan, welke waarden nemen jullie mee en wat willen jullie vandaag samen bereiken.

DUAAL TRAJECT: VISIE

Op basis van de missie van de dag gaan jullie individueel aan de slag met Elke voor een verdiepende coaching en met Inge voor actief theoretisch mentorschap. We nemen daar 45 minuten voor en draaien de rollen dan om. Na de lunch brengen we de ervaren leermomenten samen, en maken we dit verder concreet met een mentor reflectie en visuele interpretatie.

COACHING: FOCUS

De tweede gezamenlijke sessie gaat over het krachtig uitvoeren van deze visie om ook écht tot groei te gaan komen. Welke obstakels staan hiervoor in de weg en hoe houden jullie focus.

Investering

€ 1290,- excl. BTW strategiedag van 10:00 tot 17:00 uur
volledig verzorgd inclusief lunch
vooraf digitale/telefonische intake (1 uur)
prijs voor 2 deelnemers, met 2 coaches (Elke&Inge)