Ondernemerskracht

Strategisch Pad

Het pad van ontwikkeling voor ondernemers vraagt om concrete stappen die jouw bedrijf én jou laten groeien. De ideale combinatie hiervoor is actief mentorschap, aangevuld met visualiserend coachen bij de paarden. Strategisch visie creëren, wat je uitwerkt tot heldere actieplannen voor échte groei. Dat geeft zelfvertrouwen en zet jou én je bedrijf in haar kracht.

Coaching/mentoring trajecten in een strategisch pad zijn individueel en uniek, toegespitst op jouw situatie en die van jouw onderneming. Iedere individuele sessie brengt je inzicht waarmee je in het dagelijks en zakelijk leven verschil gaat ervaren. Door patronen te doorbreken en focus te leggen, maak jij als leider én mens het verschil.

Samen bepalen we steeds of je een mentorsessie of coaching sessie wilt volgen. De activiteiten sluiten op elkaar aan, zodat je het maximale uit jouw proces haalt.

De investering in een traject Strategisch Pad met individuele sessies van 1 tot 1,5 uur is:
€ 270,- (excl. BTW) voor een traject van 3 coaching sessies
€ 450,- (excl. BTW) voor een traject van 5 coaching sessies

Vaak zijn 3 sessies in een tijdsbestek van 6 tot 9 weken voldoende om jouw uitdagingen aan te pakken en om te zetten in hernieuwde kracht.