Coachdag

De carrière kans

Je geniet van een leuke baan bij een fijne werkgever, waar je kansen krijgt om te groeien. Daarvoor heb je vakinhoudelijke kennis opgedaan en je weet inmiddels al aardig hoe de cultuur van je markt is en hoe je de wensen van je klant kan vervullen. Kortom, je gaat als een speer!

Je werkgever ziet dan ook kansen voor jou om binnen de organisatie verder te groeien. Dit kan zijn in een nieuwe functie, waar je andere kwaliteiten mag gaan ontwikkelen of mogelijk leiding mag gaan geven. Het kan ook gaan om innoverende projecten, die jou en het bedrijf samen kansen geven tot groei. Of er ontstaat een kans je carrière een boost te geven binnen je huidige functie.

In alle gevallen sta je op het punt een kans te pakken die je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling brengt. Dat is geweldig, maar ook nieuw. Wat ga je meenemen naar deze nieuwe kans en hoe kan jij jezelf het beste voorbereiden op deze nieuwe stap? Welke nieuwe kwaliteiten mag je ontwikkelen en wat laat je eventueel achter?

Dat gaan we samen bekijken, zodat jij die nieuwe kans met vertrouwen aan kan pakken.

Dagplanning coachdag De carrière kans

Op deze dag wisselen we coaching met paarden af met (zelf) reflectie. De globale dagplanning staat hieronder omschreven, en kan aangepast worden aan jouw persoonlijke behoefte die dag.

10.00u Ontvangst met koffie
10.15u Coaching sessie met paard – Jouw kans
11.30u Zelfstandige reflectie wandeling
12.00u Pauze met lunch
12.45u Visuele interpretatie
13.15u Coaching sessie met paard – Stappen naar de toekomst
14.30u Borging en afronding
15.00u Afscheid

Sessie 1

Tijdens de eerste sessie gaan we aan de slag met jouw kans. Welke belangrijke elementen zijn er en wat is de relatie van jou zelf en jouw omgeving hiermee. Wat heb je nog nodig en wat neem je mee.

Sessie 2

De tweede sessie is verdiepend en we plaatsen jouw kans in het grotere geheel van jouw pad naar de toekomst. Door breed te kijken en te experimenteren ervaar jij écht hoe je die kans wilt aanpakken.

Investering

€ 590,- excl. BTW 5 uur; van 10:00 tot 15:00 uur, incl lunch