Coachdag

terug van weggeweest

Je bent er even uit geweest bij je werkgever. Mogelijk heb je een kind mogen krijgen of ben je op reis geweest. Maar het kan ook zijn dat je zorgverlof hebt gehad of een ziekte hebt overwonnen. Wat de reden van je tijdelijke vertrek ook was, nu ben je terug van weggeest.

Zowel jij zelf als je werkgever willen graag dat je met vertrouwen en plezier terugkomt op je werk. Er zijn dingen nog hetzelfde, maar er zijn ook dingen anders. Bij jou zelf na deze periode, maar ook in het bedrijf waar je werkt. De collega’s, projecten, klanten of misschien de kantoorinrichting? Het zal in ieder geval even wennen zijn. Samen willen jullie de nieuwe draai vinden om weer met volle energie samen aan de slag te kunnen.

Tijdens deze coachdag kijken we met de paarden naar de veranderingen in jou en hoe je deze positief in kan zetten op je werk. Wat neem je mee aan kennis en ervaring? Welke veranderingen vormen voor jou een obstakel en hoe kan je daar het beste mee omgaan? Hoe ziet jouw nieuwe pad van ontwikkeling eruit nu je terug bent?

Let op: deze module is ondersteunend voor gezonde mensen. Ben je terugkerend uit tijdelijke arbeidsongeschiktheid? Dan verwijst jouw zorgverlener en/of bedrijfsarts je naar de juiste instanties.

Dagplanning coachdag Terug van weggeweest

Op deze dag wisselen we coaching met paarden af met (zelf) reflectie. De globale dagplanning staat hieronder omschreven, en kan aangepast worden aan jouw persoonlijke behoefte die dag.

10.00u Ontvangst met koffie
10.15u Coaching sessie met paard – Nu en de toekomst
11.30u Zelfstandige reflectie wandeling
12.00u Pauze met lunch
12.45u Visuele interpretatie
13.15u Coaching sessie met paard – In verbinding
14.30u Borging en afronding
15.00u Afscheid

Sessie 1

Tijdens de eerste sessie kijken we naar jezelf zoals je terugkeert en naar je (veranderde) omgeving. Wat breng jij mee en wat laat je achter. En hoe ervaar je dat tijdens jouw terugkeer.

Sessie 2

De tweede sessie is verdiepend en ervaar je de nieuwe verbinding tussen jou en jouw bedrijf. Verandering zit in onze natuur en met deze dynamiek kan nieuw evenwicht ontstaan.

Investering

€ 590,- excl. BTW 5 uur; van 10:00 tot 15:00 uur, incl lunch