Ondernemerskracht

Ondernemer als Leider

Een groeiend bedrijf verandert continu en vraagt een dynamische flexibele aanpak van de ondernemer. Jouw verantwoording omvat verschillende rollen, waarbij je zowel ‘AAN’ als ‘IN’ je bedrijf vol in beweging bent. Vaak combineer ondernemerschap met diverse andere rollen, en wil je zelf ook blijven ontwikkelen, zodat jij de groei kan blijven ondersteunen.

Tijdens de coachdag Ondernemer als leider werken we aan balans, zowel zakelijk als privé. Waar benut je jouw talenten het beste? En hoe past dit in jouw persoonlijke leven, kijkend naar balans en zelfontwikkeling? Want een krachtige ondernemer met inzicht wordt de leider die hij/zij wil zijn.

Deze coachdag biedt zowel persoonlijke als ondernemende elementen, en kijkt echt naar wat jij als mens nodig hebt om in jouw kracht te blijven staan.

Daarmee maak je in één dag een krachtige stap in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Dagplanning Ondernemer als Leider

Op deze dag wisselen we actieve coaching met paarden af met (zelf)reflectie en mentorschap. De globale dagplanning hieronder wordt aangepast aan jouw persoonlijke én zakelijke behoeftes. Een (digitale/telefonische) intake vooraf is onderdeel van deze dag, zodat het gepersonaliseerde programma perfect bij jou aansluit.

10.00u Ontvangst met koffie
10.15u Coaching sessie met paard – Jouw rol(len) in het geheel
11.30u Mentor sessie – Ik als ultieme leider
12.00u Pauze met lunch
12.45u Mentor-opdracht met visuele interpretatie
13.15u Coaching sessie met paard – Leiderschap
14.30u Borging en afronding
15.00u Afscheid

Ochtend

Tijdens de ochtend gaan we aan de slag om jouw verschillende rollen te benoemen en te ervaren. Ook de relatie tot elkaar wordt bekeken, en welke impact dit geheel heeft op jouw dagelijks leven als leider en als mens.

Middag

Na de lunch maken we dit verder concreet met een mentor opdracht en visuele interpretatie. De middag coaching zal verdiepend zijn en ga je ervaren wat er mag veranderen om balans en vertrouwen te behouden. We kijken naar jouw persoonlijk leiderschap.

Investering

€ 590,- excl. BTW strategie dag van 10:00 tot 15:00 uur
volledig verzorgd inclusief lunch
vooraf digitale/telefonische intake (30 min)