Klantverhaal

Elke en Inge geven je concrete handvaten om kritisch na te denken over structuur binnen je bedrijf vanuit praktijkervaring.

Naam: Thomas & Bram
Beroep: Ondernemers Brabetech

Ondernemersdag op Locatie

Hoe heb je de coaching ervaren?

De coachdag was voor ons zeer nuttig en gaf ons goede punten om verder mee aan de slag te gaan. Enerzijds op het gebied van het procesmatig nadenken over ons bedrijf en anderzijds over welke taken en rollen wij als directie moeten vervullen in een groeiend bedrijf. Elke en Inge hebben zeer relevante ervaring met het opbouwen van een bedrijf en de aspecten die hierbij komen kijken.

Wat maakt de combinatie van mentorschap en coachen anders?

Coaching wordt over het algemeen gedaan door iemand die niet direct ervaring hoeft te hebben met de situaties waar je als ondernemer tegenaan loopt. Voor mij is het fijn dat er geleerd kan worden uit de ervaring van Elke en Inge die samen een succesvol bedrijf hebben gehad. Hiermee kunnen wij fouten vermijden die we anders in de praktijk hadden moeten ervaren.

Wat voegde de aanwezigheid op jullie eigen locatie toe aan de coachdag?

Het coachen op eigen locatie met goede voorbereiding geeft ons de kans om gestructureerd aan de slag te gaan. Ook biedt het de kans aan Elke en Inge om te zien in welke omgeving wij werken en met wie.

Wat was het beste van jullie dag, wat neem je eruit mee?

Toen er meer inzicht verkregen werd over de verschillende rollen die je als eigenaar met personeel moet hebben binnen je bedrijf. Een aantal concrete situaties waar we recent tegen aan waren gelopen konden hiermee in een nieuw licht worden geplaatst.

In hoeverre bracht de coachdag concrete actiepunten en verandering voort?

Bram en ik hebben meer inzicht gekregen in hoe we ons het beste kunnen verhouden tot het personeel en hoe we meer structuur kunnen aanbrengen in de werkzaamheden. Concrete handvaten om gesprekken over functioneren te voeren en een duidelijke verdeling over wie welke dingen oppakt zijn direct geïmplementeerd na de sessie.

Voor wie is een coachdag op locatie geschikt?

Voor ondernemers met groeiambitie die structuur willen aanbrengen in hun bedrijf.